… din multe altele pe care le-am mai avut. Nu știu de unde să încep că tare mult a trecut de când am mai scris și altceva în afară de ce mai scriu eu în majoritatea timpului. Și tare multe aș mai scrie și acum, doar că probabil nimeni nu știe cine sunt. Deși mi-am păstrat multe dintre articolele scrise, din dorința de a dăinui în timp, nu am avut așa mare trecere la voi încât să mă recunoașteți după ele.

Motivul pentru care a mai apărut un blog nou (de parcă nu erau atâtea bloguri mari și bune) este că nu pot sta departe de asta. Îmi doresc atât de tare să-mi scriu undeva amintirile, să consemnez călătoriile undeva, încât am reapărut sub un nou nume. Nu vând, nu cumpăr, vreau doar să-mi păstrez totul clar și să-mi amintesc peste ani pe unde-am fost și ce-am făcut. Și cum eram eu ca om în vremurile astea.

Mi-a fost dor să scriu, mi-a fost dor să aleg din zecile de fotografii doar câteva pentru a le împărtăși cu voi, mi-a fost dor să-mi adun gândurile într-un articol, mi-a fost dor de mine, dar și de voi!

Cumva aventura mea a reînceput. Și de data asta sper să fie altfel.

Share: