Trebuie să recunosc că leapșa asta e de mare ajutor, având în vedere că habar nu am despre ce să scriu. N-o să vă mint, ideile mele sunt zero, nu se leagă nimic, stau cu foaia goală și două ore și nu-s în stare să scrijelesc trei cuvinte. Vorba vine scrijelesc, căci na.. cum poți scrijeli pe-o foaie virtuală?

Și mai recunosc și că mie îmi plac tare mult lepșele, așa că nu, nu e deloc un chin să răspund la ea.

Laptop sau telefon? Clar amândouă. Nu se poate fără niciunul. Îmi place telefonul pentru că e mai lejer să stau pe Facebook/Pinterest/YouTube etc. și să dau cu deștu` pe ecran. Și pentru că scriu mesaje text și bineînțeles vorbesc la telefon și pentru seara, când mai pierd ceva vreme pe diverse aplicații înainte de culcare. În rest nu prea folosesc telefonul. Nu-mi place să fac poze cu el, nu scriu de pe el articole, nu editez.. Dar nu aș renunța la laptop, pentru că toate pozele sunt editate pe laptop, mi se pare mult mai profesionist, de pe el scriu articole, e mult mai simplu. Deci nu aș renunța la niciunul. Nu se poate.

Cărți sau TV? E musai să aleg? Dacă e musai aș zice că renunț la Tv, dacă nu-i musai, le aleg pe amândouă, că-mi place să trăncăne cineva pe fundal, chiar dacă nu bag în seamă. Altfel, la filme și seriale mă pot uita de pe laptop, dar să recunoaștem, altfel se vede pe un ditamai ecranul un film.

Pizza sau hamburger? Ei bine aici sunt total neinteresată. Renunț cu dragă inimă la amândouă, fără pic de remușcări. Nu îmi place nici pizza și nici hamburger-ul. Mă rog, nici nu am gustat vreodată, dar sunt convinsă că nu îmi place doar știind ingredientele și cunoscând faptul că nu-mi plac nici separat, darămite puse laolaltă toate.

Ciocolată sau fursecuriOricând , oriunde, ciocolată să fie! Dacă-i albă, cu umplutură de cappucino mmm … și mai bine. Dacă-i cu alune, iarăși e bine. Nici cu lapte nu-mi displace, ce să mai, îmi place ciocolata la orice oră! Îmi place și fursecurile la fel de mult, dar dacă ar fi să renunț la una dintre ele, aș renunța clar la fursecuri.

Chipsuri sau pufuleți? Prima oară am fost tentată să spun că aleg chipsurile, dar nu, voi alege pufuleții. Ăia simpli, pe care-i știm din copilărie. Alături de o bucată, două, trei de ciocolată topită, mamă mamă, știți cum sunt? Ați mâncat vreodată combinația asta? Îmi aduc aminte când eram mică, puneam pe sobă ciocolată, pe hârtia ei sau pe alta, până se topea și întingeam câte un pufulete, pe rând până se termina ciocolata. Asta fac și acum, doar că nu mai pun pe sobă, ci o topesc pe baie de aburi. Dacă nu am chef, le combin în gură pe amândouă și tot bună e.

Filme sau seriale? Mda, nu știu ce să zic. Îmi plac filmele, dar cred că aleg serialele. E mai multă pasiune acolo, ajung să îndrăgesc personajele și mă atașez de ele. Deși cred că din când în când aș mai trișa si aș viziona și câte-un film.

Vacanță la mare sau la munte? Nici la mare, nici la munte ci PE munte! Când vezi orizontul în depărtare, cerul albastru și pajiștile alpine pline de flori sau de verdeață, când simți că-ți tremură picioarele de frică sau de oboseală.. e de nedescris. Aș alege oricând muntele și chiar îmi doresc să văd cerul înstelat de undeva de sus. Marea aș alege-o tot noaptea, să fie musai lună plină, să se reflecte-n apă. Ori dimineața devreme să văd un răsărit. Atât.

 

Aceasta a fost leapșa salvatoare și răspunsurile mele de moment. Tind să cred că la întrebarea cu seriale ori filme sunt influențată că urmăresc pe Diva serialul Camera de gardă. În rest cred că și dacă voi fi întrebată este un an, voi da aceleași răspunsuri.

 

sursă foto: https://tr.123rf.com/

Share: