Nu prea înțeleg de ce se zgârcește nenea WordPress și nu vrea nici în ruptul capului să ne arate și nouă ce caută oamenii de ajung pe blogurile noastre. Ce ar avea de pierdut dacă ar face-o? Eu recunosc că am de partea mea Search Console (nu mă întrebați ce e, tot ce știu e  că îmi arată niște alea care cică sunt interesante și importante pentru cine știe să le citească – așa zice al meu) care îmi arată ceva mai mult decât zgârcenia de WP. Așadar cei ce au ajuns pe cărările mele se împart în mai multe categorii, după cum urmează:

  1. Oameni supărați pe viață – înțeleg clar de ce au ajuns la mine, sunt magnetică. Sau nebunia mea e magnetică, sau … cum o fi. Și aici intră câțiva termeni care „te definesc” îmi spune mereu al meu și râde. Eu nu pot decât să mă bucur că mai sunt și alți frați suferinzi și că nu sunt singura nebună. Am preferat să nu comentez căutările pentru că o parte din mine îi înțelege pe acești oameni.

sunt nebună: Ghici ce?! Și eu și el și ele … am ajuns la concluzia că toți avem nebuniile noastre mai mult sau mai puțin înțelese. Trebuie decât să ne acceptăm și să ne facem loc prin marea de nebuni :))

e toamnă în sufletul meu: no comment

monologuri triste: no comment

⇒ nu mă pot opri din plâns: no comment

unii oameni nu merită nimic: no comment

nebuni de legat: prezent!

bețivi: nu vă mirați, bețivii sunt oameni supărați pe viață. Dar nu, nu ai nimerit bine. Era ușa ailaltă!

2. Oameni curioși – nu sunt de condamnat că vor să știe mai mult,  nu?

ce inseamnă când visezi draperii? : dacă te urmăresc draperiile până și în vise să știi că nu mai ai mult de lenevit. Până acum ți-a mers dar, dacă draperiile nu-ți dau pace un lucru e clar: trebuie să -ți miști dosul și să pui mâna să le mai speli. Lasă statul la tv, lasă floriceaua din mână și apucă-te de curățenie! Doar nu vrei să te sufoce draperiile în vis! Ai grijă … de furia lor n-a scăpat nimeni!! :))

vise porc înjunghiat: îmi pare rău pentru tine, îmi imaginez deja cum te-ai trezit transpirat tot, aruncându-ți ochii de colo colo în bezna din cameră ca să verifici dacă te urmărește cineva. Adică porcul ăla pe care l-ai tăiat fără regrete cu o zi înainte. Îți garantez că dacă-l împușcai te lăsa în pace.

ce înseamnă când visezi cioburi: păi să o luam pe rând. Dacă sunt cioburile cu care ai înjunghiat porcul e posibil să te bântuie multă vreme așa că mai bine te faci vegetarian. (Nu vă dați ochii peste cap, știu și eu că nu cu cioburi se înjunghie un porc :P) Dacă sunt cioburile geamurilor ale căror draperii te bântuie în vise e clar că de atâta jeg au ales să se sinucidă ca să  își curme suferința. Dacă sunt doar niște cioburi ale vreunei oglinzi sparte, e în regulă, nu-ți face griji, scapi doar cu niște ani plini de ghinion.

⇒ ce înseamnă desinențe?: probabil în momentul în care căutai asta, îți înjurai profa de română că nu ți-a aruncat creta-n cap ca să lași telefonul și să fii atent la explicații.

ce înseamnă a surâde?: hai mă, serios? Înseamnă a râde sus, că doar de aia e su (vine de la sus, dar i-a fost lene lu ăla de a inventat cuvântul să mai scrie un s, (știi e ca atunci când oamenii îți scriu k, în loc de ok))  în fața lui râde. Ții capul cu bărbia în sus și hahahaha. Simplu de tot.

ofidiofobie ce înseamnă?:  hmmm… atunci când mergi liniștit să-ți cumperi pâinică și brusc în fața magazinului un șarpe se uită cu ochi mari la tine. Îi pari suculent, după cum se linge pe bot. Nu-ți mai trebuie nici pâine, nu-ți mai amintești nici că nu mai ești bebel să porți scutec și o rupi la fugă în timp ce faci pe tine. Asta înseamnă.

în ce galaxie suntem?: asta e o întrebare extrem de bună. Mă bucur totuși că nu ai întrebat pe ce planetă suntem. Asta era grav. Ai auzit de Calea Lactee?

ce spui după bună ziua?: Ă? Bună ziua, dați-mi și mie două pâini, vă rog! Bună ziua, am venit să plătesc factura la lumină. Bună ziua, domn profesor! Bună ziua, ce mai faceți? Nu v-am mai văzut de mult… Bună ziua, nu vă supărați, încotro să o iau ca să aflu ce spun după bună ziua? Te-am ajutat?

ce înseamnă când faci treaba mare verde?: că ai fumat prea multă iarbă și țe-ai înverzit pe dinăuntru. Nu înțeleg cum ai ajuns la mine, zău.

cum să zugrăvești?: dacă ai un copil mic, da-i o cariocă și te scapă de griji! Nu trebuie să-ți mai bați tu capul.

ce se întâmplă dacă te mușcă un câine?: păi ce să se întâmple? Va muri …

tu vii?: pun pariu că nu știa cum să scrie vii sau vi și a încercat și el să vadă ce-i dă gugălaș.

eu vin tu vii: … el/ea vine, noi venim, voi veniți, ei/ele vin. Cu plăcere!

⇒ care e legenda lanternei lui jack?: Ăăăăă, recunosc că nu știu. Nu știam că Jack are o lanternă. Nenorocitul, mie nu mi-a spus, o ținea doar pentru el! Mersi de pont!

3. Oameni care iubesc florile

flori bărbați: ???

bărbați cu flori: niște specimene rare :))

când se oferă flori bărbaților: când el îți dă o palmă tu îi dai o floare. Helăăăău, oferi când vrei mămică, nu te oprește nimeni să te duci cu o floricică la soț, tată și ce mai vrei tu!!!

când se oferă flori unui bărbat:  

⇒ floarea bărbatului: … e femeia, doh! Nu înțeleg cum nu știai asta!

fericirea femeii floare: nu pricep. Dacă voiai să afli daca fericirea unei femei e o floare, nu, nu este. În schimb dacă voiai să afli care este fericirea femeii floare, întâi trebuie să aflăm noi cine este femeia floare și mai apoi să-i căutăm fericirea.

4. Oameni … artiști

povestea frunzei călătoare: fii atent: era odată un copac. Afară bătea vântul, în copac era o singură frunză (că na, știi, toamna fu grea) și vântul a făcut o magie, hocus pocus tananam în copac nu mai era nicio frunză. A zburat săraca frunză către o lume mai bună, unde toate frunzele se iubesc și iubirea lor nu este destrămată de nicio mătură ce se mișcă de zor. Drumul ei către acea lume a durat fix 5 secunde, timp în care a stat și la un semafor.

⇒ poze artistice cu fete cu spatele: hmmm …. sunt mai interesante din spate, e?

am scris numele tău pe o floare de mai: ce drăăăguuuuuuuț!!! Spune-mi că e bujor, spune-mi!!!

5. Oameni dubioși

⇒ vreau să te simt înăuntrul meu: ooook, cine-mi spune ce treabă are asta (logic ar fi să fie femeie, sau … s-o lăsam femeie) cu blogul meu?

călătoare fără chiloți: ăăăă… aici Printre Cuvinte. Chiar nu înțeleg cum m-ai găsit :))

 

 

 

 

 

 

Share: